İşçi Alacağı Hesaplama
En PratikEn Hızlı
HESAPLAMA
ÇÖZÜMLERİ

İŞÇİ ALACAĞI HESAPLAMA PROGRAMI

İş hukukuna ilişkin Arabuluculuk, Avukatlık, Danışmanlık ve diğer süreçlerde en önemli sorun olan işçilik alacakları hesaplamalarını kolaylaştıran programı uzun çalışmalar sonucunda hazırlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu program ile saatlerce süren ve teknik bilgi gerektiren; kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, işe başlatmama tazminatı, fazla mesai ücreti, hafta tatili ücreti, ulusal dini bayram ve genel tatil ücreti, yıllık izin ücreti, aylık ücret, hesaplamaları birkaç dakikada kolayca yapılabilir hale gelmiştir. Üstelik program; kıdem tazminatı tavan sınırları, geçmiş yıllara ilişkin ücret hesaplaması, hakkaniyet indirimi, sigorta kesintileri, kıdem göre yıllık izin süreleri gibi detayları da otomatik dikkate almakta, hesaplamalar Word’e aktarılarak çıktı alınabilmektedir.

Güvenlik

Program içinde kullandığınız işlemler ve hesaplamaları sadece kullanıcı görebilmektedir.

Zaman

Hızlı hesaplama yaparak zaman kazandırır.

Online

İnternet bağlantısı bulunan her yerde kullanılabilir.

Anlaşılırlık

Kolay arayüzü sayesinde istenilen işlem ve sonuç kolay bir şekilde bulunur.

İşçi Alacakları Hesaplama Programı

İşçilerin işçilik alacaklarının ne kadar olabileceğine ilişkin danışmanlık soruları, arabuluculuk sürecinde işçilerin işverenden taleplerinin somutlaştırılması, işverenler açısından işçi alacakları risklerinin belirlenmesi ve arabuluculuk taleplerindeki fahiş taleplerin dengelenebilmesi, hatta genel olarak iş davalarında bilirkişilerin hesaplamalarında olabilecek işlem hatalarının kontrol edilmesi gibi birçok alanda kullanılabilecek bu program ile zaman ve para kazanmak mümkün hale gelmektedir. Üstelik Türkiye’de yılda 400.000- 500.000 civarında işçilik alacakları arabuluculuk başvurusu yapıldığı düşünüldüğünde, programın kullanılabileceği uyuşmazlık sayısı ve kazançları da ortaya çıkmaktadır.

Arabulucu, Avukat, Hukuk müşaviri, bilirkişi, işçi, işveren vs. İşçi-işveren uyuşmazlıkları ile ilgili herkesin rahatlıkla kullanabileceği “kolay işçilik alacakları hesaplama programı” kısa bir süre için lansman fiyatlarıyla sunulmaktadır. Fırsatı kaçırmamak ve programın daha birçok özelliğini deneyimleyebilmeniz için sadece Arabulucular ile Avukatlara özel 2 günlük ücretsiz demo sürümüne +90 212 853 0 232 no’lu telefondan veya buradan'dan ulaşabilirsiniz.

*Not: Gelir vergisi oranı %15 ve 4857 sayılı İş Kanunu baz alınarak ortalama hesap yapılmaktadır.

Masaüstü Görünümüne Geç